Hvem er vi?

 

Live Spilker

Daglig leder

 

Live er 24 år gammel, og er født og oppvokst i Trondheim. Hun begynte som daglig leder for Hit Padel i juni 2021, og har siden det hatt ansvaret for senterne i Trondheim og på Stjørdal. Med bakgrunn som langrennsløper har hun gjennom årene vært engasjert i skiidretten, både som utøver, i skikrets og i skiforbund. Hun har også studert Idrettsvitenskap ved NTNU i fire år.

Kasper Røe

Deltidsansatt

 

Kasper er 23 år, og kommer fra Nardo i Trondheim. Han begynte å jobbe i Hit Padel i februar 2022, og han arrangerer turneringer, møter bedrifter og holder introduksjonskurs. Han har lang fartstid i idretten, med utdanning i Idrettsvitenskap og bakgrunn som fotballspiller. Han er nyfrelst padelspiller, og er ofte å se i hallene både i og utenfor arbeidstiden.

Elise Sand

Deltidsansatt

 

Elise er en 19 år gammel Trondheimsjente. Hun begynte å jobbe i Hit Padel i juni 2022, og hun arrangerer turneringer, møter bedrifter og holder introduksjonskurs. Hun er tidligere fotballspiller, og har nå friår. Hun har allerede blitt et kjent fjes for mange, og hun takker ikke nei om noen vil utfordre henne i en vennskapelig padelmatch.

Eivind Foss

Ambassadør

 

26 år, vokst opp på Jeløya i Moss - men vi kan nesten si at han vokste opp på tennisbanen. Fra Eivind var 7 år begynte han med konkurransetennis, og ble en del av en satsningsgruppe. Eivind sluttet å spille tennis da han dro i forsvaret, før han ved en tilfeldighet fikk med seg at Gravfort-familien hadde startet opp en «ny» idrett i Moss, nemlig Padel. Ved sommertid i 2021 begynte han å spille regelmessig. I dag bor han i Trondheim og reiser rundt i landet for å spille de største turneringene vi har, nemlig NPT.

Hit Padel er en gründerbedrift som ble startet av Bernhard Rønning, Daniel Myrmæl Helgestad, Niklas Dyrhaug og Tore Bjørseth Berdal. De åpnet dørene på sitt første senter i gamle Koteng-hallen 30. januar 2021, og da var padeleventyret i gang. Etter en spennende vår med mye ny lærdom og koronautfordringer sto hall nummer to klar på Tangen på Stjørdal 6. juni 2021. Like etter var Live Spilker ansatt som daglig leder for bedriften.

 

1. januar 2022 ble Hit Padel overtatt av Just Padel, Sørlandets største padelkjede. Just Padel er en profesjonell aktør med mye erfaring og kompetanse. Daglig leder i Just Padel Group, Eimund Tharaldsen, sier følgende om oppkjøpet: «Vi har gledet oss veldig til å lansere denne nyheten. Vi har hatt en hyggelig dialog med Hit Padel helt fra de åpnet og sett at de gjør mye bra. Begge hallene i Hit Padel passer perfekt inn i planene våre, og gjør at vi får fotfeste i Trøndelag. Vårt mål er at alle skal få prøve denne fantastiske sporten, og vi gleder oss til å vokse videre i Trøndelag og i Norge».